Kat

Skal du holde ferie med dit kæledyr?

Skal du holde ferie med dit kæledyr?
Skal du holde ferie med dit kæledyr?

- Læs her 3 ting du særligt skal være opmærksom på som katte- eller hundeejer.

Ferien banker på døren for mange af os, og som kæledyrsejer betyder det, at tjeklisten inden ferien har et par ekstra punkter. Læs her de tre vigtigste ting for at sikre jer alle en god ferie.

HUSK DISSE 3 TING, NÅR DU SKAL HOLDE FERIE MED DIT KÆLEDYR:

  • Er der gode, trygge rammer som dit kæledyr kan trives i under ferien? Hvis ikke, så lad din kat eller hund blive passet hjemme af venner eller familie. Alternativt findes der mange gode dyrepensioner.
     
  • Pas på din hund og kat i varmen. Efterlad eksempelvis aldrig dit kæledyr i en sommervarm bil med lukkede vinduer. Det er også vigtigt, at du sørger for mere væske til dit kæledyr i sommervarmen.
     
  • Husk at forebygge mod flåter og lopper, så din kat eller hund ikke tager ubudne gæster med hjem fra ferien. Det kan være svært at slippe af med de ulækre kryb, når de først er kommet inden døre, og din kat eller hund kan risikere at blive alvorligt syg, hvis flåten ikke opdages i tide.

At tage dit kæledyr med på ferie er en rigtig god idé, hvis rammerne tillader det. I har ekstra meget tid sammen, og det vil dit kæledyr nyde godt af.