Kat

Ferieaktiviteter med dit kæledyr

Ferieaktiviteter med dit kæledyr
Ferieaktiviteter med dit kæledyr

Uanset årstiden er ferie med dit kæledyr en dejlig tid, hvor du kan tilbringe mere tid sammen med dit kæledyr enten i vante omgivelser eller på nye, spændende eventyr.

TAG DIN KAT ELLER HUND MED PÅ FERIE

Der er selvsagt flere hundeejere, der tager deres kæledyr med på camping eller i sommerhus, men mange katte vil også kunne finde sig til rette i nye omgivelser, så længe du husker kattens vante rekvisitter som madskål, kattebakke, sovehule og eventuelt legetøj.

TAG DIT KÆLEDYR UD PÅ NYE EVENTYR

Din hund vil elske at komme med på ferie og blive luftet i nye omgivelser. Derfor synes vi altid, at det er en god idé at tage dit kæledyr med på ferie - hvis der er mulighed for det. Har du ikke mulighed for at tage din hund eller kat med på ferie, kan du læse om andre alternativer her.

FERIEAKTIVITETER: BRUG NATUREN TIL UDFLUGTSMÅL, LEGE OG UDFORDRINGER

  • Skov og strand er naturligvis oplagte udflugtsmål, hvis du er hundeejer. Simpel leg med at kaste en pind til hunden eller gemmeleg i skoven er lege, som de fleste hunde finder sjove.
  • Gåture: Holder I ferie hjemme, kan I stadig øge jeres aktivitetsniveau. Tag på nye gåruter, besøg en hundepark eller udforsk en nærliggende skov, hvor hunden kan færdes frit, såfremt I fuldt herredømme over jeres hund. Find den nærmeste hundeskov nær jer her
  • Hundelegeplads: Prøv en hundelegeplads. I flere hundeskove rundt omkring i det danske land findes der legepladser til hunde. Her finder I forskellige aktiviteter og redskaber, som kan benyttes frit til mange timers sjov.
  • Have og parker: Er din kat ikke vant til at komme udendørs, kan I netop i ferien forsøge at tage katten med ud i en have eller park og udforske naturen. I kan evt. købe en sele, hvis I er bange for, at den stikker af. Bliver din kat skræmt eller bange første gang, vil det være meget normalt, da den skal vænne sig til nye omgivelser. I kan altid forsøge igen, medmindre den nægter at have sele på.

FORKÆL DIT KÆLEDYR MED HJEMMELAVEDE GODBIDDER

Både katte og hunde vil sætte stor pris på lidt forkælelse og nye smagsindtryk. Få inspiration og opskrifter på hjemmelavede godbidder til hund her og find den populære opskrift på kattesnacks her.