Hjemmelavet hundelegetøj din hund vil elske dig for

Hjemmelavet hundelegetøj din hund vil elske dig for
Hjemmelavet hundelegetøj din hund vil elske dig for

På nettet og i enhver dyreforretning bugner det med pibedyr, bolde, reb og bamser i alle afskygninger. Legetøj til hunde er en hel industri for sig, men du behøver faktisk ikke bruge en eneste krone for at underholde din firbenede ven. 

I dit hjem har du garanteret en masse liggende, der kan blive til det mest fantastiske legetøj til din hund. Læs med, og få vores allerbedste opskrifter på hjemmelavet hundelegetøj, der kan blive din hunds nye favorit. 

HUNDENS FAVORIT: ”KNASENDE SOK”

Måske er der et eller andet med hunde og fodtøj. Måske er det tilfældigt, man altid fremhæver sko som eksempel på noget, hunde elsker at tygge i. Men denne kontekst er heller ingen undtagelse. For der er et stykke hundelegetøj, som hunde bare elsker, og som du kan lave selv. For ingen penge kan du lave alletiders stykke legetøj med noget, du med garanti har liggende derhjemme. 

Det er ikke en sko, men det er en spændende, mystisk og helt fantastisk ”knasende sok”.  

SÅDAN FORVANDLER DU EN SOK TIL HUNDENS YNDLINGSLEGETØJ 

En knasende sok er det nemmeste legetøj at lave i hele verden. Alt, du skal bruge, er en tyk gammel sok. Gerne en skisok, hvis du har, ellers kan du også bruge flere sokker for at opnå tykkelsen. Derudover skal du bruge en tom vandflaske. Put flasken i sokken. Bind en knude og voila! Den knasende lyd inde i sokken vil gøre det tilpas spændende til, at din hund vil have underholdning til mange timer, og det vil helt klart blive en favorit i bunken af legetøj.

OPSKRIFT PÅ FLETTET REB 

En anden ide til hjemmelavet hundelegetøj, din hund vil elske, er et flettet reb. Det er relativt let at lave og nemt at skaffe. Til de flettede reb kan der fx bruges fleecetæpper i forskellige farver. 

Sådan gør du: 

  • Klip tæppet op på langs i strimler på 4-8 cm. Du skal benytte 4 strimler fx i to farver, som du starter med at slå knude på
  • Herefter begynder du at flette strimlerne sammen, ligesom når du fletter en julestjerne. Dvs. skiftevis lader du en ende gå igennem de andre
  • Afslutningsvist slås endnu en knude på dit hjemmelavede hundelegetøj
Image
HUNDELEGETØJ

Det er nemt at tilpasse rebet til din hvalp eller større hund, da tykkelsen på tæppet afgør størrelsen på det flettede reb.

Rigtig god fornøjelse med dit hjemmelavede hundelegetøj!