Har du læst din hunds stjernetegn?

Har du læst din hunds stjernetegn?
Har du læst din hunds stjernetegn?

Det er ikke kun os mennesker der har forskellige stjernetegn - det har hunde også - og dit kæledyrs personlighed påvirkes af hvilket stjernetegn, det har. Naturligvis spiller race og opdragelse den største rolle, når det gælder din hunds personlighed. Men astrologer mener også, at stjernetegn har en påvirkning på din hunds personlighed og væremåde.

HUNDENS STJERNETEGN AFSLØRER DIN HUND

Elsker din hund at blive beundret og være i centrum som en Løve, eller er den tålmodig og charmerende som Tyren? Hvis du kender din hunds fødselsdato, kan du blive klogere på din hunds stjernetegn her.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar
Er din hund født som Vandmand, er den meget legesyg og kan finde på pudsige spilopper, som ofte vil få smilet frem på dine læber. Den kan dog også være født med temperament, så giv den masser af kærlighed, og du vil have en ven for livet.

FISKEN

19. februar-20. marts
En hund, der er født som Fisk, er drømmende af natur og lidt tilbageholdende. Men man skal ikke tage fejl, for under facaden gemmer sig en kærlig hund, der skal have tid til at åbne op. Det er en fantastisk familiehund.

VÆDDEREN

21. marts-20. april
Livet er et eventyr for hunde født i Vædderens tegn. Hvis man åbner døren på klem, vil den se det som en åben invitation. Det er derfor vigtigt, at hunden kommer udenfor, så den kan gå på eventyr og få så meget afveksling som muligt. Den er modig, optimistisk, har selvtillid og giver aldrig op.

TYREN

21. april-21. maj
Charme, ro og tålmodighed kendetegner hunde, der er født som Tyr. Dens motto lyder: “Mit hjem er min borg”, og den elsker at slappe af på sofaen og bliver forkælet derhjemme. Da den er en rigtig hjemme-hygge-hund, skal man være opmærksom på ikke, at overfylde madskålen, da den elsker mad. Den vil helst ikke forstyrres af fremmede.

TVILLINGEN

22. maj-21. juni
Tvillingen-hunden er en skuespiller, dog altid i den bedste mening. Den kan være meget hengiven og kælen, og pludselig søge videre. Det kræver derfor en fintfølende ejer med begge ben på jorden. Når dette er sagt, har den en stor personlighed og er yderst charmerende.

KREBSEN

22. juni-22. juli
Familien er det vigtigste for hunde født i Krebsens tegn. Det gælder om at vinde hundens hjerte, da den godt kan være lidt sky og følsom i starten. Er der skænderier i familien, vil det påvirke hunden. Derfor er tillid og omsorg meget vigtigt.

LØVEN

23. juli - 22. august
En hund født i Løvens tegn elsker at blive beundret og være i centrum. Den bryder sig ikke om at dele legetøj eller kødben, da den er sig selv nærmest og stolt som en pave. Tålmodighed er en dyd. Det kræver en del for at få en hund af løvens tegn til at indordne sig under sin ejer. Til gengæld er den yderst social og kan charmere et helt middagsselskab.

JOMFRUEN

24. august-22. september
Et rigtig hyggedyr, der altid er tro mod sin ejer. Sådan betegnes en hund født i jomfruens tegn. Den kunne aldrig finde på at løbe hjemmefra, da den elsker at være tæt på mennesker det meste af dagen. Det er vigtigt for den at være i et roligt hjem, da den panikker i støjende omgivelser.

VÆGTEN

23. september-23. oktober
En hund, der er født som Vægt, får det altid, som den vil have det. Når den logrer med halen, forlanger den at blive kælet med, og når den vil udenfor, bliver den en ægte tyran :) Det kræver derfor en konsekvent hånd at opdrage denne hund. Den har dog altid hjertet på rette sted.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november
Hunde, der hører til Skorpionen, kan opleves sky, og det kræver derfor indfølingsevne for at forstå denne hund. Der kan opstå misforståelser mellem hund og ejer, men med en god behandling, får man en tro kammerat. Det er det hele værd at elske en hund født i dette stjernetegn, da deres kærlighed til dig er stor.

SKYTTEN

23. november-21. december
En Skytte-hund elsker at komme på eventyr, og er ikke tilfreds med at være hjemme en hel dag. Den kan endda være så eventyrlysten, at den løber afsted uden sin ejer og tigger om godbidder fra alle, den møder på sin vej. Den føler sig hjemme overalt og tilpasser sig hurtigt enhver situation.

STENBUKKEN

22. december-20. januar
Enspænder er det, der karakteriserer hunden født i dette stjernetegn. Fra sin skjulte yndlingsplads kan den have overblik over situationen, og den kommer frem, når den har lyst. Men så kan den også være yderst kærlig overfor sin ejer. Men pas på! Den har mod som en bjørn, og tager gerne kampen op, når der er nogle, der trænger sig ind på dens enemærke. Den elsker faste rutiner, og ved altid hvor dens yndlingslegetøj er.

Har du også læst kattens stjernetegn? Bliv klogere her.