Kat

Har du læst din kats stjernetegn?

Har du læst din kats stjernetegn?
Har du læst din kats stjernetegn?

Både mennesker og dyr har et stjernetegn - og ifølge astrologer påvirkes dit kæledyrs personlighed af hvilket stjernetegn, det har. Elsker din kat fx at blive beundret og være i centrum som en Løve, eller er den beskyttende og omsorgsfuld som Krebsen?

KATTENS STJERNETEGN AFSLØRER DIN KAT

Hvis du kender din kats fødselsdato, kan du tjekke dens stjernetegn her.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar
Er din kat født som Vandmand, er den meget venlig og loyal. Den trives, når den får opmærksomhed. Den er enormt legesyg og elsker at ligge i sofaen under et blødt tæppe eller en pude. Giv den masser af kærlighed og få en ven for livet.

FISKEN

19. februar-20. marts
En kat, der er født i Fiskens tegn, er sød og kærlig. Den er omsorgsfuld og elsker at blive nusset af sin ejer. Den lever et roligt liv og tilpasser sig nemt nye omgivelser. Dens yndlingsaktivitet er at ligge og kigge på vand, fx akvarier eller vaskemaskiner, i flere timer. Men pas på! Pludselig kan den finde på at kravle i vandet.

VÆDDEREN

21. marts-20. april
Livet er et eventyr for en kat født i Vædderens tegn. Den elsker at udforske nye omgivelser, hvilket ofte fører til sjove situationer. Eksempelvis kan den gå på musejagt ellers sidde fast i et træ eller et hjørne. Heldigvis går det oftest godt for katten, som høster ros efter sin “forestilling”. Det er en kat, der er meget energisk og underholdende at have i sit hus.

TYREN

21. april-21. maj
Det er en rigtig hygge-kat, der er født i dette stjernetegn. Den har behov for meget omsorg og kærlighed, fx elsker den at blive kælet på skødet og ligge foran pejsen under et varmt tæppe. Man skal dog ikke overfylde katteskålen, da den er meget madglad. Katten er utrolig fredelig, og dens ejer kan altid stole på den.

TVILLINGEN

22. maj-21. juni
Tvillinge-katten er en livlig kat, der holder sig ung og aktiv. Samtidig er den dominerende og vil gerne bestemme. Den elsker at få ros fra sin ejer efter en vellykket musejagt. Sidst men ikke mindst har den en stor personlighed og er charmerende.

KREBSEN

22. juni-22. juli
Er din kat født i Krebsens tegn, er den meget beskyttende og omsorgsfuld. Er der fare på færde, hvæser den og skyder ryg. Det er en klog og følsom kat, der kender sin ejer godt og ved, hvad der foregår. Den har kontrol i hverdagen, og den savner dig, hvis du forlader huset. Tjek derfor indkøbstasken en ekstra gang - der er stor chance for, at du finder din kat her.

LØVEN

23. juli - 22. august
En kat født i Løvens tegn er overbevist om, at den er nummer et (den bedste) i verden. En rigtig løve-mis. Den elsker at kigge sig selv i spejlet eller vinduet. Den har en kraftfuld fremtoning, er trofast og fuld af energi. Hvis du som ejer kalder på din kat, kommer den glad løbende.

JOMFRUEN

24. august-22. september
Denne kat er meget beskeden og opfører sig pænt. Den er god til at vaske sig og holde sig ren. Skulle der alligevel dukke en fisk op, kan den dog lokkes til at overvinde sin naturlige beskedenhed. Du kan altid stole på en kat født i Jomfruens tegn.

VÆGTEN

23. september-23. oktober
En kat, der er født i Vægtens tegn, er meget social. Den kommer godt overens med alle, og er venner med alle kattene i nabolaget. Får I gæster på besøg, gnider den sig op af gæsternes ben for at vise, at de er velkomne. Den kan dog godt blive lidt tilbageholdende, hvis der er urolige børn. Den har et godt humør og sætter pris på god mad.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november
Katte, der hører til Skorpionen, er fokuserede og beslutsomme. Uanset om det gælder om at finde en solstråle at ligge i, vaske sig eller lege katten efter musen, så udføres kattens opgave med præcision. En dåse tun kan dog slå katten ud - kortvarigt.

SKYTTEN

23. november-21. december
En skytte-kat elsker at komme på eventyr, og er lykkelig når den er udenfor i det fri. Den er energisk og elsker at udforske sine omgivelser, med eller uden sin ejer. Katten er eventyrlysten, men den holder også af et godt og trygt hjem, hvor den bliver forkælet med en godbid i ny og næ.

STENBUKKEN

22. december-20. januar
En kat født i Stenbukkens tegn er både forsigtig og tålmodig. Den elsker faste rutiner. Det bedste, den ved, er at have et sted for sig selv i huset, hvor den kan ligge og have overblikket. Den har styr på sit legetøj og holder sig tæt til sin ejer. Man kan altid stole på en kat født i dette stjernetegn.


Har du også læst hundens stjernetegn? Bliv klogere her.